Vi er drevet af visionen om en fremtidssikker verden

Verden har brug for, at virksomheder kan accelerere deres bæredygtighedsindsats. Og virksomheder har brug for at fremtidssikre deres forretning.

Det kræver viden, kompetencer og værktøjer.

Derfor forbinder vi virksomheder med kompetente bæredygtighedskonsulenter, der kan hjælpe dem godt i gang eller hurtigere i mål.

Vi arbejder for en verden

  • Hvor bæredygtighed og de nye måder at tænke og drive forretning på bliver hverdag for virksomhederne.
  • Hvor alle tre bundlinjer – den menneskelige, miljømæssige og økonomiske – balancerer.
  • Hvor vores handlinger i dag ikke kun skaber værdi i morgen, men sikrer et bæredygtigt samfund på en levedygtig planet – også for de næste syv generationer.

Da bæredygtighed
blev hverdag

Det er nu en realitet. Det, der engang begyndte som en hippieagtig nichebevægelse for de få, er i dag et grundvilkår for os alle.

Videnskaben er utvetydig. Finansverden er med på den. Mange virksomheder er allerede gået i forvejen. 70% af alle startups har det i deres DNA. Kunderne efterspørger det. Og medarbejderne forventer det.

Kort sagt: Den bæredygtige omstilling er i fuld gang med at ændre de måder, vi lever, arbejder og tjener penge på.

Derfor har vi skabt SBC People.

Vi forbinder virksomheder med det blomstrende økosystem af dygtige bæredygtighedsspecialister, så hensigter og ambitioner kan blive til værdifulde handlinger.

For med SBC People som samarbejdspartner får virksomheder og bæredygtighedsspecialister et naturligt samlingspunkt.

Virksomheder får hjælp til at identificere og finde de rette kompetencer og fagfolk til bæredygtighedsindsatsen, mens vi understøtter dygtige konsulenter i deres arbejde med at skabe bæredygtig forandring og værdi.

Vi kender nemlig bevægelsen og økosystemet indefra. Vi er en del af omstillingen. Og vi hjælper med løsningen – for både forretningen, samfundet og planeten.

Jeannette Ohrt
Partner, CEO

Forretningsmuligheder, strategi og bundlinje koblet med samfundsansvar og bæredygtighed.

Det er de pejlemærker, Jeannette har navigeret efter, siden hun i 2008 skiftede det gode lønmodtagerjob som kommunikationschef i en it-vækstvirksomhed ud med en karriere som soloselvstændig. Noget større med mere mening kaldte.

Det er foreløbigt blevet til 15 år som konsulent, hvor hun på opgave- og interimbasis har arbejdet med forretnings- og strategiudvikling og -implementering i alt fra startups til globale virksomheder.

At være med til at skabe og lede SBC People er derfor et næste naturligt skridt. For med en bæredygtighedsagenda, der buldrer derudad, er der behov for et samlingspunkt for virksomheder, der vil bæredygtig forandring og dygtige konsulenter, der kan hjælpe dem i mål.

Til det står Jeannette på et solidt fagligt fundament, som udover erfaring, netværk og en cand.ling.merc. fra CBS bygger på uddannelser indenfor bl.a. bæredygtig forretningsudvikling, projektledelse, organisations- og markedskommunikation.

Tania Ellis
Partner, udviklingsdirektør

Tania er en af pionererne indenfor CSR og bæredygtig forretningsudvikling, som hun de seneste 20 år har været med til at sætte på dagsorden i både Danmark og internationalt.

Det gør hun i sin virksomhed The Social Business Company, hvor hun hjælper og rådgiver en lang række af Skandinaviens mest respekterede virksomheder og organisationer.

Samtidig udbyder hun den praksisnære Sustainable Business Change Manager-uddannelse, hvor ledere, konsulenter og specialister bliver uddannet og certificeret i ansvarlighed og bæredygtig forretningsudvikling. Indtil dato har mere end 150+ personer bestået uddannelsen.

På den måde har hun ikke kun været med til opbygge og bidrage til det økosystem af bæredygtighedsspecialister, som dansk erhvervsliv har brug for. Hun fortsætter med at udbygge det. Og det bliver bragt i spil med SBC People.

Udover at være ejer og leder af The Social Business Company, der både er prisbelønnet og B Corp-certificeret, har Tania en Executive MBA og er forfatter til bl.a. bogen The New Pioneers, som er internationalt anerkendt.